Sa „Putnikom“ na odmor

“Putnik World Travel ” je  turistička agencija koja je najviše obradovala članice fejsbuk grupe“Čačanke”.Gotovo da nisu imali  organizovano putovanje, a da nisu izdvojili bar dva mesta kako bi obradovali naše sugrađanke. Sa njima smo putovali pod Ostrog, u Sarajevo i Višegrad, manastr Tumane, a od skoro su proširili svoje puteve i imaju u ponudii nove destinacije. Zanimljivo je da su u sastavu ove agencije mladi ljudi, puni entuzijazma, koji su pokazali da je uspeh na dohvat ruke kada se dovoljno razumete sa ljudima, ali i da posla ima u Čačku.

U razgovoru sa Vukašinom Jovanovićem otkrivamo malo više detalja sa putovanja.

1. Pored jednodnevnih izleta po kojima ste postali prepoznatljivi u Čačku, od sada možemo i na more sa vama? Šta je to što nudite za leto 2019.?

U saradnji sa našim partnerima, možemo ponuditi skoro svaku destinaciju za letovanje. Ono što bismo izdvojili su sigurni polasci iz Čačka za Grčku, tako da naši sugrađani mogu putovati iz svog grada.


2. Uskoro se bliži još jedno putovanje u “Parndorf” , šta je bitno naglasiti, šta putnici mogu da očekuju?

“PARNDORF” autlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na oko 30 km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30% do 70% Mi smo vam pripremili dva termina sa polaskom iz Čačka, 22. Februar i 20. Mart. U martu je “shopping day”, tako da su tada sniženja najveća. Cena je vrlo pristupačna, i iznosi 4500 dinara.

3.Koje destinacije su interesnatne putnicima u Čačku?

Osim izleta koje ste već spomenuli, našim sugradjanima su interesantni i gradovi Evrope – Beč, Prag, Budimpešta. Osim toga, standardno najveće interesovanje je za Grčku. Naši sugrađani mogli su već od novembra  sebi  da rezervišu letovanje za 2019. godinu, i da letuju 10 dana po ceni već od 50 evra. Naravno, ne možemo da ne spomenemo manastirske ture, koje su od početka u našoj stalnoj ponudi. Interesovanje za to je uvek veliko i ljudi su uvek voljni da posete Ostrog, Tumane, Mileševu…

4.Imate li neku zanimljivu anegdotu sa putovanja koju biste podelili sa nama?

Ima dosta anegdota sa naših putovanja, ali izdvojiću jednu. Pre nekoliko meseci smo išli u manastir Ostrog, i grupa od nekoliko putnika se izgubila u šetnji od Gornjeg manastira do parkinga gde ih je čekao autobus. Potraga je trajala neko vreme, i na kraju smo jednostavno ostali da ih čekamo, jer su im telefoni bili prazni, i drugog rešenja nije bilo. Posle sat vremena putnici su se pojavili, izmoreni od pešačenja, jer su hodali par kilometara tražeći nas, iako su nas nekoliko puta mimoišli. Na kraju je sve ispalo dobro, i nastavili smo put ka Čačku bez ikakvih problema.

5. Posle pola godine  rada, odlučili ste da uvedete neke novine?


Odlučili smo da malo proširimo delatnost i na prevoz putnika našim mini busom, te da se bavimo i vanlinijskim prevozom i iznajmljvanjem mini busa. U planu je proširenje voznog parka, kao i otvaranje dve nove poslovnice do proleća, u Arilju i u Beogradu.

6.Šta nam predlažete za odmor posle novogodišnjih praznika?


 Pre svega, svim našim sugradjanima želimo da čestitamo Novu godinu i praznike, da im poželimo mnogo sreće, zdravlja i uspeha. I naravno, dosta putovanja i novih iskustava. Posle praznika svaki odmor je dobrodošao, tako da ostavljamo svakome izbor da odluči šta mu najviše odgovara, a mi smo tu da vam te želje i ostvarimo.

 Tekst: Dragana MilosavljevićOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *