Za Čačanke samo najbolje

Teretana ,,Angel & Devil“ je otvorena 2. marta 2017. godine. Želeli smo da Čačankama pružimo nešto novo i drugačije, zato smo svaki detalj pažljivo isplanirali.
Naravno, prioritet su bile sprave, kako bi naši korisnici vežbali na najboljoj mogućoj opremi, ali smo posebnu pažnju posvetili i odabiru pravog tima. Jako je bitno da, tokom vežbanja, uz sebe imate trenere, koji će vas uputiti u prave vežbe i trening koji vam odgovara. Zato kod nas rade treneri koji su pravi stručnjaci u svom poslu i koji iza sebe imaju bogato iskustvo.
Na našim korisnicima je samo da odaberu vrstu treninga. To ne mora biti samo vežbanje na spravama. U našoj ponudi su još: aerobik, power plate, individualni i poluindividualni treninzi, TRX trake, cardio box, aerobik attak, itd.
Kada želite da se opustite i relaksirate, možete odabrati neku od masaža, koje imamo u ponudi. Poseban kutak ,,Angel & Devil “ teretane, opremili smo za masaže, kako bi ugođaj naših korisnika bio još bolji. U ponudi su: maderoterapija, masaža vulkanskim kamenjem, relaks masaža, cupping masaža…
Ali naša ponuda se ne završava na tome. Non – stop uvodimo nove stvari, samim tim smo i interesantni našim korisnicima. 
Na primer, od nedavno smo u našu ponudu uvrstili i proteine, koji su jako bitan dodatak ishrani, za sve koji treniraju ili vežbaju. Proteini igraju veoma bitnu ulogu u ojačavanju mišića i ako ih ne unosimo dovoljno kroz ishranu, poželjno je da ih uzimamo kao dodatak ishrani. Pošto mi radimo isključivo sa najboljima, rešili smo da u ponudu uvedemo čuveni ,,PROTEIN.S

S obrizom da se bliži proleće i da mnoge dame razmišljaju kako bi bilo dobro da se malo zategnu i smršaju, pozivamo vas da svoje poverenje poklonite ,,Angel & Devil“ teretani, u koju svakodnevno dolaze zadovoljni korisnici. 
Lako nas je pronaći, mi smo u ulici Vojvode Stepe 129, u Čačku, preko puta restorana ,,Belvi“.
Dođite da se zajedno družimo i vežbamo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *