Da pravo svako – dete uživa lako!

Besplatne promotivne radionice za predškolce u OKC PRIZMA za vreme trajanja Dečije nedelje od 7. do 13. oktobra 2019. godine .

U okviru Dečije nedelje, Prizma Čačak – obrazovno-kreativni centar, organizuje besplatne promotivne radionice za decu predškolskog uzrasta.

Plan aktivnosti:

  • Ponedeljak, 7.oktobar u 19 sati : „Mesec-prolaz ka Zvezdama“, aktivnost posvećena Svetskoj nedelji svemira. Upoznaćemo se sa Sunčevim sistemom.
  • Utorak, 8.oktobar u 18 sati : „Pravim svoju igračku i poklanjam je drugima“, deca će izrađivati igračke od recikliranih materijala i napraviti izložbu, razmenjivati igračke.
  • Sreda, 9.oktobar u 18 sati : „Mali pogrameri“, deca će imati priliku da naprave prve korake u programiranju, u okviru našeg Kliker IT centra. Sve se radi u programu Skreč. Nije potrebno nikakvo predznanje.
  • Četvrtak, 10.oktobar u 18 sati : „Bacimo svetlost na nauku“, u okviru radionice izvodimo jednostavne oglede, koji će kod dece razviti ljubav prema prirodnim naukama.
  • Petak, 11.oktobar u 19 sati: „Matematika, svuda oko nas“, slaganje Rubikove kocke, tangrama, origamija i još mnogo toga.
  • Subota, 12.oktobar u 19 sati: „Bezbednost dece na internetu“, predavanje namenjeno deci i roditeljima o opasnostima na koje nailaze deca, dok koriste internet, bez obzira da li se radi o društvenim mrežama ili internet pretraživačima.

Sve aktivnosti se realizuju u prostorijama naše škole, na Gradskom šetalištu, iznad knjižare Laguna. Molimo Vas da prijavite dete na broj telefona : 0659310011. Jedno dete se može prijaviti za jednu ili više radionica.

Radionica „Bezbednost dece na internetu“ je namenjena i roditeljima, pa vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju, da zajedno podignemo svest o ovom problemu.

Radionice traju od 60 do 90 minuta i realizuju ih naši nastavnici.

Radionice su potpuno besplatne i promotivne su aktivnosti za naš Pripremni predškolski program.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *