Kožna suknja – kad poželite da izgledate seksi

Kada poželite da izgledate seksi i eleganto u isto vreme, odaberite kožnu suknju koja je apsolutni hit poslednjih nekoliko sezona.

Crna je naravno klasika sa kojom ne možete pogrešiti, mada je aktuelna i bordo. U poslednje vreme se nose i tamno zelene kožne suknje, ali i oker žute. To su idealne boje za jesen, pa ako planirate da obnovite svoju jesenju garderobu, razmislite i o kožnoj suknji.

Mogu ih nositi sve žene, bez obzira na građu. Dobro stoje mršavicama, ali i punijim damama.

Kožne suknje mogu biti u raznim oblicima: pencil, kratke, sa faltama, do kolena…

Obično se nose mini suknje, pencil  ili do kolena, sa dubokim strukom. 2019. godina nam je donela i kožne suknje ispod kolena sa faltama. Postoji puno lepih obika kad su kožne suknje u pitanju, na vama je samo da odaberete ono što vam najbolje stoji.

Takođe, kada kažemo kožna suknja ne mislimo samo na pravu kožu. Mislimo i na materijale koji su imitacija kože, tako da možete imati odličan modni komad za manji novac.

Kožne suknje su malo komplikovanije za održavanje. Poželjno je prati ih ručno, sa malo deterdženta, bez ceđenja , jer se koža lako ošteti. Isto važi i za skaj i slične materijale, koji predstavljaju imitaciju kože.

Mogu ih nositi i punije dame

Kako kombinovati kožnu suknju

Kožnu suknju je najbolje kombinovati sa pamučnim majicama, koje se mogu upasati. Pošto ide zimski period, možete nositi i neki debjli džemper, bez obzira koji je oblik kožne suknje. Džemper ide savršeno i uz minić, i uz pencil oblik, ali i uz dužu suknju sa faltama.

Za poslovne kombinacije, predlažemo kožnu suknju do kolena sa upasanom košuljom.

Za ležerniji stil, kombinujte kožnu suknju i džemper.

Kožne suknje nisu baš kombinacija za leto, jer se koža može lepiti za vas i tako izazvati neprijatan osećaj. Ipak, ako se odlučite da leti nosite kožne suknjice, izaberite kraće pamučne majice koje samo malo otkrivaju stomak.

S obzirom da se kožne suknje nose zimi, čarape su obavezne. Uz dobru kožnu suknju možete obuti i čarape sa radom. Predlažemo crne čarape sa tufnicama, koje su veoma aktuelne.

… A za poslovne kombijacije kožnu suknju i košulju.

Šta obuti uz kožnu suknju?

Uz ovako seksi modni detalj, ide i seksi obuća. Crne salonke su idealan izbor, a slažu se uz bilo koju boju suknje.

Gležnjače su takođe izbor koji je skroz u redu.

Duge kožne čizme, kao i patike su smela kombinacija, pa ih treba izbegavati jer ovakav stil može biti preteran.

Baletanke i kožna suknja, takoše nisu greška, ali mogu izgledati dosadno. Ipak ovakav modni komad zaslužuje dobre štikle.

Uz kožnu suknju, potrebno je nositi jedne dobre štikle, po mogućstvu salonke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *