Kako da zaradite novac od svog sajta ili bloga?

Čuli ste više puta da se novac može zaraditi ako imate svoj sajt, blog ili portal, ali ne znate na koji način. Veoma je prosto.

Postoji platforma koja će vam pomoći da unovčite svoj sajt. Zove se Native Media! Evo kako sve funkcioniše:

Dakle, napravite profil na Native Media platformi preko ovog linka i na taj način postanete njihov izdavač. Native Media će na vaš sajt okačiti svoje reklame.

Ako imate svoj blog, imate i mogućnost da ga unovčite!

Ne brinite, reklame neće narušiti izgled vašeg sajta! Šta više, i ne deluju kao reklame, već kao jedan sasvim običan tekst na vašem sajtu. Takođe, reklamiraju se i proizvodi srodni tematici na vašem sajtu. Recimo, ako vam je sajt o kulinarstvu, Native Media će na vaš sajt okačiti reklame vezane za kulinarske proizvode, posuđe, male kućne aparate i slično! Znači reklamiraju se proizvodi srodni temi koju obrađujete, pa ni koncept vašeg sajta neće biti narušen.

Sada se verovatno pitate, na koji način vi tu zarađujete novac. Svaki put kada neko klikne na postavljenu reklamu, biće prebačen na sajt oglašivača, odnosno klijenta koji se reklamira, a vi dobijate određeni novac za taj klik. Što više klikova, to je zarada veća. Novac možete preuzeti već kada zaradite prvih 10 evra!

Na koji način možete zaraditi novac ako vodite svoj blog?

Da li postoje određeni kriterijumi koji se moraju ispuniti? Odgovor je NE! Na Native Media platformu se može prijaviti bilo ko. Dovoljno je da ima sopstveni blog ili sajt. Nije uopšte bitno da li ste danas imali 100 ili 1000 poseta. Nije bitno kakve teme obrađujete. Dovoljno je samo da imate svoj sajt i možete zarađivati novac na ovaj način!

Takođe treba pomenuti, da nećete imati apsolutno nikakva ulaganja, ako želite da postanete izdavač za Native Media. Znači možete samo da zaradite!

Ako budete imali nekih pitanja ili nedoumica, slobodno pišite u komentarima, rado ćemo vam pomoći!

Jedno je sigurno – ovo je najbrži i najefikasniji način da unovčite svoj sajt ili blog!!! Prijavite se odmah:

POSTANITE IZDAVAČ ZA NATIVE MEDIA I ZARADITE NOVAC OD SVOG SAJTA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *