Najlepše novogodišnje torte

Da li ste već isplanirali idealan nogovodišnji desert, kojim ćete obradovati svoje ukućane? Ako ste se odlučili za torte, novogodišnji motivi su neizbežni.

U daljem tekstu ćemo se baviti tortama sa novogodišnjim dekoracijama, a ukoliko ste više ljubitelj kolača, predlažemo da pročitate naš članak Obradujte svoje klince za Novu Godinu, u kojem smo pisali i novogodišnjim kolačima.

Šta sve treba da sadrži dobra novogodišnja torta? Pa pre svega fin ukus, ali i praznične detalje: Deda Mraza, irvase, Sneška Belića, pahulje, poklone…

Neko voli da ,,ukrade“ ukrase, jer su oni ponekad i najslađi, pa je poželjno da novogodišnja torta ima dodatke poput makronsa, kandiranog voća, čokoladica ili nekih drugih jestivih dodataka.

Veličina novogodišnje torte ne mora da bude velika, ali ako imate višečlanu porodicu ili ako pravite žurku za doček pa imate goste, tortica na dva nivoa je pun pogodak. U ovom slučaju možete organizovati i slatki sto, koji će pored torte činiti još i kuglice na štapićima, kapkejkovi, mafini ili neki drugi kolači.

31. decembar je za mnoge radni dan. Verovatno ste previše umorni kada dođete sa posla, želite malo da se odmorite pred doček i pravljenje torte je poslednja stvar za koju imate snage. Ne brinite, tu je radionica Torte Ignjo pa svoju novogodišnju tortu možete i poručiti!

Za više informacija pozovite 064/126-21-11 ili pogledajte njihov izbor novogodišnjih torti na:

Fejsbuk stranici: Torte Ignjo

Instagram stranici: torteignjo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *