Šta je MAGIC CRYSTALS tretman lica i zašto je dobar za vas?

Mnogo je razloga zašto bi trebalo da se odlučite za Magic Crystals filere:

  • Magic Crystals tretmani su odlični za sve osobe koje imaju probleme sa aknama i bubuljicama, uključujući i tinejdžere.
  • Vidiljivo regulišu bire, bez ikakvog botoksa, igala i drugih neprijatnih metoda
  • Hrane kožu, vraćaju joj hidrataciju i elastičnost. Magic Crystals proizvodi sadrže i hijaluronsku kiselinu!
Odličan i za akne i za bore.

Magic Crystals brend je urađen po standardima EU a to znači da se strogo vodilo računa o suspstancama koje se nalaze u ovim preparatima. Većina supstanci je organske proizvodnje. Svi preparati su ručno izrađeni, a proizvodi poseduju i potrebne sertifikate. Ambalaža je isto po standardima EU staklena, zatamnjena da bi se preparati sačuvali od svetlosti.

Pumpice i prskalice na ambalaži su uvezene iz Holandije visokog kvaliteta.

Pakovanja za preparate su dizajnirana i izrađena od vrhunskog kvaliteta i jedinstvena u svetu kozmetike.

Magic Crystals preparati su jedinstveni zbog eliksira od kristala koji je sastavni deo proizvoda. Eliksir je napravljen uz pomoć američkog aparata koji je jedinstven u svetu po svojim frekvencijama koje ubacuje u sastav eliksira. Tvorci Magic Crystals preparata su otišli i korak dalje pa su u eliksir ubacivali i potencije homeopatije. Samim tim ovo je napredna nova prirodna kozmetika koja tek ulazi u svet kozmetologije.

Ova kozmetika ne može da se poredi ni sa jednom jer je jedinstvena u svakom pogledu. Klijenti koji su je probali su oduševljeni sa efektom. Magic Crystals fileri daju trajne i dugotrajne efekte jer prirodne supstance odmah po prodiranju u kožu kreću da deluju i daju rezultate.

Od sada i u Čačku  imate priliku da medju PRVIMA uzivate u tretmanima koji su bazirani na 100%  PRIRODNOJ KOZMETICI bez nezeljenih efekata i to po PROMOTIVNOJ CENI!!!

Informacije i zakazivanje na tel: 069680750 ili na Facebook stranici Maderoterapija Maja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *