Kako negovati kožu lica nakon zimskog perioda?

Nega kože lica može da bude jako naporan posao, naročito ako spadate u osetljivu grupu. U tom slučaju hladan zimski vazduh će vam obično doneti dodatne probleme, kada je reč o licu.

Većina žena dočeka proleće sa suvim licem, punim nesavršenosti, novih bora, ponekom aknama… Lice tokom zime gubi hidrataciju i potrebno je pod hitno nahraniti ga.

Da bi se licu vratila svežina, obično se koriste specijalne kreme i tretmani. Osim što mnogo koštaju ovakvi proizvodi se najčešće sastoje od agresivne hemje koja ponekad može i da utiče nepovoljno na naše lice. Naročito ako imate problem sa alergijama.

Nemojte rizikovati, već igrajte na sigurno kada je reč o nezi vašeg lica. Magic Crystal tretmani mogu da vam pomognu, bez negativnih posledica.

Kako se rešiti bora i akni, a pri tom vratiti licu hidrataciju?

Magic Crystal tretman lica poznat je još i kao hijaluronski filer bez igala. Znači vaša koža dobija preko potrebnu hijaluronsku kiselinu, preko posebnog aparata, koji pri tom ne koristi nikakve igle i potpuno je bezbolan.

PROČITAJTE JOŠ: Šta je MAGIC CRYSTALS tretman lica i zašto je dobar za vas?

Nahraniće vašu kožu i vratiti joj svežinu koju je izgubila preko zime. Pri tom radi se o 100% prirodnoj kozmetici!

Osim što će dati vašem licu svež i mladolik izgled, Magic Crystal tretman odlično deluje i protiv bora, akni i bubuljica, a toliko je bezbedan da na ovaj tretman mogu dolaziti i tinejdžeri.

U Čačku Magic Crystal tretmane radi Maja Radonjić, profesionalni kozmetičar, a više detalja možete dobiti  na broj telefona 069680750 ili na Facebook stranici Maderoterapija Maja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *