Astro prognoza – šta nam zvezde poručuju?

https://www.facebook.com/sanjaastrolog/

 20.03. je PROLEĆNA RAVNODNEVICA – Dan kada Sunce ulazi u 1. znak vatrenog, ratobornog Ovna na cijem čelu je ratnik – Mars planeta crvenih oluja i strastvenih emocija.

Za to vreme sam Mars biće u Jarcu i to ruku pod ruku sa veličanstvenim Jupiterom koji je inače sinonim za srećne okolnosti, ali i za preterivanja. Ovaj spoj bi trebalo mnogima od nas da da hrabrosti i snage da izrazimo najprimarnije, najbajatije STRAHOVE, a ima li šta bajatije od STRAHA OD SMRTI?

Na nama je u kom smeru ćemo ovu sinergiju usmeriti…

Pozitivan smer uvek otkriva i VERU I NADU, dok negativan razgolićuje dominaciju malodušnosti i sebičnosti. I dok mi tako budemo raščlanjavali svoje emocije na sitne komade, 23.03. i stari Saturn će iz Jarca preći u ništa manje komplikovaniju, ali snažnu Vodoliju i tamo planira da ostane do prvih dana jula kada se opet vraća u Jarca i tek od 17.12.2020.konačno se vraća Vodoliji sve do marta 2023.

Znam. Komplikovano i poprilično dosadno vama zar ne?

Čeka nas narednih dana i Mlad Mesec u Ovnu, a to je skoro jednako kao zapaljeno palidrvce šibice u sobi punoj baruta. Ili u prevodu mnogo ishitrenih reči, misli i akcija u ljubavnim dilemama! Već 24.03. je Mladina, a svaki Mlad Mesec simbolizuje početke pa i ovaj u Ovnu može da donese početak strastvenijeg ljubavnog izraza kod mnogih koji u NATALU imaju jakog Lava, Strelca, Ovna ili pak Vagu i Vodoliju!?

https://www.facebook.com/sanjaastrolog/

Kad bismo sada pažljivije sagledali navedenu kombinatoriku na nebu  mi OPTIMISTI  mogli bismo sa pravom da kažemo da nas na širem i dugoročnijem planu čekaju pozitivne promene, ali ako, i samo ako, ne dozvolimo strahovima i fobijama da nas progutaju i utope!

Mnogi su me pitali šta bih mogla da prognoziram o virusu koji je svuda oko nas jer je najpre u našim glavama koje su do duše svašta i prevalile. ISKRENO, mislim, da ga gotovo niko nije ni video jasno pa ni ja. Mada se ne bavim Mundanom astrologijom, a Corona kao pandemija bi trebalo da spada u navedenu astro granu, ipak, volim izazove, cikluse, brojeve… Ovog puta ću poželeti da posle 22.dana od uvođenja svih mera i posle moguće mini kulminacije virusa, već negde od 4.04.2020. se vratimo u normalnije bitisanje, što opet pre daje naše OTPUŠTANJE STRAHOVA (setimo se „Milosrdnog Anđela“ iz 1999., odnosno, setimo se kako smo kao normalno živeli pod bombardovanjem već posle dvadesetak i kusur dana) nego suštinsku izmenu u stanju sa virusom!

I na kraju, šta ako ovo sve prodje za 78 dana? I konačno i polako za ovaj broj dana počnemo opet mirno živeti?

Autor teksta i stručni saradnik: Sanja Simović , astrolog kontakt telefon: 0640291093

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *