Unikatne leptir mašne

Leptir mašne svakom gospodinu daju dašak elegancije. Zato su ponekad neizostavni modni detalj, ako je reč o svečanim događajima.

Leptir mašna ili kravata – šta je bolje?

Sve je stvar ukusa, ali je činjenica da su leptir mašne trenutno aktuelnije od kravata. Drugo, lakše ih je staviti jer se prosto vežu oko vrata ili se samo zakače, dok kravata ima specifičan način vezivanja. Da ne pominjemo kako je sve manji broj muškaraca koji umeju da vežu kravatu.

Takođe, leptir mašne su bolji izbor kada je svečana prilika u pitanju, dok su se kravate pretežno nosile, recimo, na posao ili neki formalni dnevni događaj ( gostovanja u emisiji, govori, poslovni sastanci, itd ).

Kombinujte leptir mašne sa tregerima ili nekim drugim aksesoarima

Novija moda ne zahteva svečeno crno odelo sa sakoom i lakovanim cipelama. Tako da se leptir mašne mogu nositi i u svečanim prilikama, ali uz neku opušteniju varijantu.

To znači da vaša leptir mašna ne mora biti strogo crne ili bele boje. Bilo koja boja može doći u obzir, a može se lepo iskombinovati i uz tregere. Leptir mašna fino stoji i uz elegantni prsluk, a u modi su i šarene čarape, koje se kombinuju sa leptir mašnom.

Leptir mašne za dečake

Leptir mašne za decu su zaista simpatičan detalj, koji će vaše mališane učiniti još slađim.

Kao što smo naveli leptir mašna danas može biti bilo kakve boje, što je odlično jer se lako može iskombinovati  i uz dečiju garderobu.

Leptir mašnica je lep poklon za svakog dečaka, naročito ako je unikatna.

Gde nabaviti najbolje unikatne leptir mašne?

Bilo da ste iz Čačka, Kragujevca, Beograda ili nekog drugog grada, možete naručiti svoju leptir mašnu na Fejsbuk stranici Dekoracije Bapta. Cene mašnica su od 300 do 600 dinara!

Dovoljno je samo da osmislite kakvu leptir mašnu želite i iznesete svoju ideju! Čak i ako ne znate kakvu leptir mašnu bi ste želeli, potražite na ovoj stranici nekoliko dobrih ideja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *