Uveličajte prvi rođendan svojih mališana uz Dambiko pokretnu igraonicu

Pokretna igraonica Dambiko je odličan način da zabavite svoje najmlađe goste na prvom rođendanu vaših mališana. Ali šta je to zapravo pokretna igraonica?

Radi se o igraonici koja dolazi na mesto na koje vama odgovara. Bilo da se radi o svečanoj sali, vašem dvorištu ili nekoj drugoj lokaciji, Dambiko dolazi na željenu adresu.

Pokretnu igraonicu čine rekviziti i igračke koji su svima interesantni. Od velikog asortimana izdvajamo skakaonice ( veliki i mali dvorac ), edukativne igračnke ,,Montesori“, tobogan sa kućicom i još mnogo toga. Igraonicu uvek prate i dve devojke koje ć e se pobrinuti da mališanima bude što zabavnije.

Ukoliko želite, uz igraonicu se mogu unajmiti i maskote i animatori!

Ovo je odličan i originalan način da proslavite prvi rođendan vaše dece. I ne samo prvi! Igraonica se može unajmiti i za bilo koji drugi rođendan, naročito ako se slavi u letnjem periodu. Prosto postavite pokretnu igraonicu u svoje dvorište i eto zabave po meri dece.

Iznajmljivanje pokretne igraonice plaća se po satu. Za više informacija vezanih za cene i zakazivanje, posetite Dambiko profile na društvenim mrežama:

Facebook: Dambiko

Instragram: dambiko_pokretna_igraonica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *