Neobični kolači za Vaskrs, koji će vas oduševiti!

Vaskrs je praznik koji uvek predstavlja nepresušni izvor kreativnosti i inspiracije, kada je reč o prazničnoj trpezi, farbanju jaja, ali i slatkišima. Ovo je i praznik, pred koji se skoro cela porodica okupi i učestvuje u spremanju prazničnih đakonija.

Dozvolite sebi da vašu prazničnu trpezu ulepšaju i ovi neobični kolači sa uskršnjim motivima. U pitanju su ukusne praline iz radionice Torte Ignjo. Praline se prave od najkvalitetnijih materijala: crna i bela čokolada, keks, voćno punjenje, itd.

Ono što je najzanimljivije kod ovih urksršnjih kolača jeste njihov oblik. Vaši klinci će obožavati praline u obliku zeca, patkice, uskršnjih jaja… Sve praline su šarene u skladu sa prazničnom atmosferom.

Zbog novonastale situacije radionica Torte Ignjo će raditi od 14. do 17. aprila, u periodu od 09:00h do 15:00h. Radionica se nalazi na adresu Vuka Karadžića 4, preko puta Galery restorana. Porudžbine možete ostaviti na broj telefona  0641262111!

Cena jednog pakovanja u kojem se nalazi oko 80kom pralina je samo 1000 dinara. Uz to dobijate i pakovanje vanilica GRATIS.

Ulepšajte svoje uskršnje praznike sa ovim zabavnim desertom koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Poručite svoje praline na vreme – 0641262111!

Facebook Torte Ignjo

Instagram torteignjo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *