Rešite se podbratka, opuštene kože na rukama ili zategnite stomak uz pomoć ovog tretmana!

Kako starimo koža nam se sve više opušta, naročito na rukama. Višak kilograma na našem telu ostavlja posledice kao što su podbradak ili opušten stomak. Postajemo sve nezadovoljniji svojim telom, smanjuje nam se samopuzdanje i moramo da biramo odeću koja će sakriti nedostatke na našem telu.

Dobra vest je da se ovi problemi mogu rešiti! I to veoma lako, bez ikakvih hirurških zahvata.

Radiotalasni lifting tela je tretman koji čini da se vaša koža zategne, tako što dovodi do sinteze elastina i kolagena. Tretman povećava i Q10 enzim, čiji je zadatak da regeneriše kožu.

Lifting tela radiotalasima poboljšava kvalitet kože, sužava pore, smanjuje ožiljke… Preporučuje se i preventivno osobama koje su starije od dvadeset pet godina.

Tretman je u potpunosti siguran, bezbolan i bezbedan! Traje oko 45min, nakon toga se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Funkcioniše tako što se radiotalasima zagreva srednji sloj kože. U srednjem sloju se nalaze elastin i kolagen. S obzirom da su elastim i kolagen zaslužni za čvrstinu naše kože, zagrevanjem se pokreće proces obnavljanja naših elastičnih vlakana. Koža se zateže, učvršćuje i obnavlja.

Rešite se podbratka i opuštene kože!

Vreme je da kažete ,,Zbogom“ opuštenoj koži. Zakažite svoj termin u Teretani Angel&Devil i iskoristite popuste na tretman radiotalasnog liftinga, dok traje promo period:

  • Lice sa podbratkom 1500din
  • Stomak 2000din
  • Noge 2000
  • Opuštena koža na rukama 1500

Više informacija potražite na društvenim mrežama:

Instagram angel.devil.teretana

Facebook Teretana Angel & Devil

Zvanični sajt Teretana Angel & Devil

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *