Intervju sa Marinom Kovačević, vlasnicom ,,Dambiko” igraonice: Bezbednost dece je prioritet!

Pokretna igraonica ,,Dambiko” postala je izuzetno popularna u Čačku i okolini, za veoma kratko vreme!

Često na rođendanima možete da vidite čak i odrasle kako se igraju sa ,,Dambikovim“ rekvizitima. O tome kako je došla na ideju za ovaj neobičan bizis, ali i o tome šta njene klijente najviše zanima kada je igraonica u pitanju, razgovarali smo sa Marinom Kovačević, vlasnicom ,,Dambika“.

Kako ste došli na ideju da otvorite pokretnu igraonicu?

Prvobitnu ideju sam videla na jednom veselju, gde je bio sadržaj za decu, i naravno odmah sam pomislila da bi to bilo odlično osveženje i novitet u našem gradu.

Ubrzo sam krenula sa istraživanjem šta je to sto bi bilo interesantno za decu do 10 godina, šta bi im držalo pažnju i u čemu bi zaista uživali.  Pored dece koja se veselo igraju i roditelji mogu bezbrižno da uživaju u slavlju. Odmah potom kreće i kupovina opreme, taj proces je trajao neki mesec jer dvorce na naduvavanje koje imamo u ponudi i po kojima smo prepoznatljivi, nije bilo lako nabaviti, ali čekanje nije bio problem jer sam hteli kupiti vrlo kvalitetnu opremu sa garancijom pošto mi je bezbednost dece i tada, a i sada prioritet.

Da li je ideja od samog starta bila prihvaćena, s obzirom da se radi o nečem što je novo i neobično?

Posle proslave prvog rođendana i objavljivanje fotografija  na društvenim mrežama krenuli su  pozivi, i ljudima je ideja bila jako interesantna bez obzira sto to ranije nisu viđali. Naravno, to mi je dalo podstrek da sam na pravom putu i samo treba vremena da ideja zaživi.

Kakva vam pitanja roditelji najčešće postavljaju pre nego što vas angažuju? Šta ih najviše interesuje?

Roditelji koji nas angažuju obično nas pitaju, za koji je uzrast predviđena igraonica, da li je neko prisutan sa decom, koliko je potrebno prostora da se ista namontira, i naravno interesuje ih cena našeg angažmana, ali moram reći da su uvek spremni dati novac kao bi svom detetu, a i svoj prisutnoj deci obezbedili sigurno nezaboravan provod i radost.

Šta su dobre a šta loše strane ovog posla?

Svaki početak je težak, kao i moj, ali kako prolazi vreme sve više uživam u poslu i zaista mi svaka žurka predstavlja novi izazov, tako da sem ogromne odgovornosti smatram da ovaj posao nema loših strana.

Nedavno ste dobili neke novitete u ,,Dambiko“ pokretnoj igraonici? Hoće li biti još noviteta?

Neko sam ko je jako odgovoran, savestan i težim napredku, uvek imam planove, i razmišljam šta bi se to još moglo uvrstiti u ponudu naše igraonice jer su nam osmesi i zadovoljstvo naših mališana, a i njihovih roditelja najbitniji.

Facebook: Dambiko

Instragram: dambiko_pokretna_igraonica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *