Puder obrve ili Microblading – šta je pravi izbor za vas?

Trajna šminka mnogo znači ženama koje imaju potrebu da se svakodnevno sređuju i sminkaju, naročito kada se radi o obrvama. Nije lako pogoditi pravi oblik prilikom iscrtavanja, a često smo u nedoumici da li naša šminka izgleda prirodno i nenapadno.

Nije ni čudo što se sve više žena odlučuje za trajno iscrtavanje obrva. Trajne obrve skraćuju vreme šminkanja, bar za desetak minuta! Ujedno, obrve su ravnomerne i sređene.

Postoje dve vrste iscrtavanja, a dame koje se odluče za ovu vrstu trajne šminke obično su u nedoumici šta da odaberu Microblading ( japansko iscrtavanje ) ili puder obrve. Svaka metoda je dobra na svoj način, ali ovo su neke suštinske razlike:

Microblading – japanska metoda iscrtavanja obrva koja simulira prirodan izgled dlake. Uz pomoć specijalnog nožića, dlačice se ,,unose” u kožu i vaše obrve deluju realistično. Ovu metodu više preporučujemo ženama i devojkama sa tamnijom kosom.

Puder obrve – metoda poznatija kao senčenje obrva. Radi se na površini kože, sa ombre prelazom. Deluje svetlije i nežnije. Početak je ,,zamagljen”, dok je kraj jasniji i oštriji. Puder obrve su dobar izbor za žene koje imaju svetliju kosu i svetliju put, upravo zbog tog ombre prelaza, mada dobro stoje i onim damama sa tamnijom kosom i tamnijim tenom.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za puder obve, obratite se Bojani Pavlović, artisti Phi Akademije, za besplatne konsultacije:

Facebook: Bojana Pavlović

Instagram: @beautyartbojana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *