Montesori igračke su odlične i za igru i za razvijanje ličnosti kod deteta!

Montesori igračke dizajnirane su tako da kod dece podstaknu kreativnost, da razvijaju njihovu inteligenciju, maštu i radoznalost.

Postoje različiti modeli igračaka, ali se uglavnom svode na isto: otvaranje – zatvaranje, pomeranje, otključavanje-zaključavanje, i slične radnje. Znate i sami da su deci potrebne edukativne igračke, i da su im možda interesantnije od mini kuhinje, lutkica, pištolja na vodu ili kamiončića. A to možete primetiti uvek kada detetu poklonite neku igračkicu i na kraju ga zateknete kako se igra sa kutijom ili pucketavom folijom.

Foto: Pokretna igraonica Dambiko

Svi rekviziti su pametno dizajnirani i bezbedni. Ovu vrstu zanimacija osmislila je čuvena Marija Montesori, italijanska doktorka i pedagog, poznata po svojim specijalnim i revolucionarnim metodama vaspitavanja dece.

Postoje Montesori igračke za decu različitog uzrasta: od, takoreći novorođenčadi, pa do mališana koji se spremaju za polazak u školu.

Foto: Pokretna igraonica Dambiko

Ovi rekviziti predstavljaju idealan i dugotrajan poklon, što je najbolje danas se mogu i iznajmiti za rođendan vašeg deteta ili neku drugu sličnu priliku.

Za više informacija kontaktirajte pokretnu igraonicu ,,Dambiko”:

Facebook: Dambiko

Instragram: dambiko_pokretna_igraonica

Pored Montesori programa, u ponudi pokretne igraonice Dambiko su i drugi rekviziti, poput dvorca na naduvavanje, tobogana, kućica, skakaonica i brojnih drugih zanimljivih igračaka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *