TOP 3 originalne ideje za proslavu dečijeg rođendana!

Leto je sjajna prilika da proslavite rođendan svojih mališana napolju, i da celoj proslavi dodate određenu tematiku. Svi dečiji rođendani su uglavnom isti, ali uz malo mašte i kreativnosti može biti zabavniji i vama, a i deci.

Evo nekih zanimljivih ideja za proslavu rođendana:

Maskenbal

Napišite na pozivnicama da će rođendanska žurka biti tematska, odnosno da svi gosti dođu maskirani. Roditeljima to ne bi trebalo da bude problem. Danas se gotovi dečiji kostimi mogu kupiti za simboličnu sumu u prodavnicama. Naravno ako su roditelji maštoviti, dobar kostim se može napraviti i kod kuće.

Maskenal može biti i tematski, tipa rock n roll, kaubojska žurka, ili neka druga tema srodna onom što vaše dete voli.

Igre bez granica

Pokažite vašem detetu kako ste se vi nekad igrali sa vašim drugarima. U eri interneta, plaćenih ograonica i animatora, zaboravljeni su stari načini igranja i zabavljanja, kao što su igre bez granica.

Organizujte nekoliko igara i takmičenja. Trka sa džakovima, nošenje jaja u kašikama, takmičenje u vrtenju hulahopa, itd. Današnji klinci gotovo i da ne znaju za ovakav vid zabave, a sigurno će im biti zanimljivo.

Pokretna igraonica

U slučaju da niste raspoloženi da osmišljate igrice i zabave, pokretna igraonica je odličan način da se organizuje zabava napolju.

Pokretna igraonica dolazi tamo gde ste i vi. Prate je dve animatorke, ali i razni rekviziti za igranje, kao što su tobogani, dvorci-skakaonice na naduvavanje, tramboline, Montisori igračke i još mnogo toga.

Jedina pokretna igraonica u Čačku je Dambiko, a više informacija o cenama, uslugama i svemu ostalom što vas zanima, potražite na Dambiko društvenim mrežama:

Facebook: Dambiko

Instragram: dambiko_pokretna_igraonica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *