TOP 5 najsmešnijih filmskih scena sa kafom!

Kafa je deo naše svakodnevnice, pa nije ni čudo što je ponekad deo dobrog filmskog scenarija. Ovo su neke zabavne ali i kultne filmske scene sa kafom.

Veštica je na metli – Film ,,Veridba“

Ukoliko želite da pogledate zabavnu romantičnu komediju, film ,,Veridba“ je pravo rešenje za vas. Naročito zbog glumačke ekipe na čijem čelu su Sandra Bulok i Rajan Rejnolds.

Ona je zla šefica, koju kolege porede sa vešticom, a on njen nesrećni asistent. Scena počinje kada Rejnolds slučajno prospe kafu svoje šefice, pa joj preda svoju, zaboravivši da se na šolji nalazi broj telefona devojke iz kafića, koja mu se udvara.

Još jedno! – Film ,,Tor”

Dame, ako ne volite akcione filmove sa Marvelovim superherojima, ovaj film morate pogledati zbog  prezgodnog Krisa Hemsvorta. Ali i zbog ove presmešne scene u kojoj nordijski bog po prvi put proba kafu.

Nestalo nam je kafe – Film ,,Ima li pilota u avionu”

Jedna od najsmešnijih scena u ovoj staroj komediji, ili bolje rečeno parodiji, jeste scena u kojoj stjuardesa saopštava putnicima da je avion skrenuo sa kursa i da im prete razne opasnosti. Međutim, pravu paniku izaziva podatak da je nestalo kafe.

Francuz u Americi – Film ,,Godzila”

Žan Reno glumi pripadnika francuske tajne službe koji dolazi u Ameriku na specijalni zadatak. Činjenicu da nema kroasana, već mora jesti krofne za užinu, će i nekako da podnese. Ali ne i američku kafu. Ovako izgleda njegova urnebesna reakcija:

Biram kvalitetnu kafu – Film ,,Pretparačke priče”

Džon Travolta i Samjuel L. Džekson, krvavi do lakata, krajnje opušteno piju kafu koju im je skuvao Kventin Tarantino. Na opasku da je kafa odlična, Tarantino naznačava da uvek kupuje samo kvalitetnu kafu, jer kad je pije želi da oseti pun ukus.

A svi vi koji želite ukusnu i kvalitetnu kafu, odaberite BON kafu. Možete je pronaći na sledećim prodajnim mestima:

Md produkt – prodavnice ( Čačak i Ivanjica ), Bolero – diskont ( Čačak, Ivanjica, Guča, Gornji Milanovac, Mrčajevci ), Proleter-Metalac ( Čačak i Gornji Milanovac ), Harizma pro team ( Čačak i Ivanjica ), Lavas  diskont pića, Cupara trade  diskont pića, Trgojug,  L&M, prodavnice Međaš na Keju, DA str,  Antis co plus, Dva jasena, Home shop, Haustor, prodavnica Luka, Trgovina Savković, prodavnica Brazil, diskont pića KIM G. Milanovac, Trgovina Zornić, Talija 99, Trgovina Stevović, maloprodajni objekti Makrobela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *