Maska za lice od kafe zateže i hidrira kožu. Zapišite ovaj recept…

Kafa se može iskoristiti i u kozmetičke svrhe. Postoji mnogo recepata za domaći piling sa kafom, a svaki je podjednako dobar. Što je najbitnije, možete ih napraviti uz pomoć sastojaka koje imate u kući.

Svi sastojci su prirodni, što znači da nema agresivne hemije koja može izazvati alergije ili neku drugu štetu na vašoj koži.

Za ovaj piling vam je potrebno:

  • 2 kašike kafe. Kao i obično predlažemo BON kafu zbog njenog visokog kvaliteta
  • 3 kašike kokosovog ulja
  • Kašiku žutog šećera
  • 5 kapi eteričnog ulja

Sve sastojke pomešajte u jednu posudu i dobro ih sjedinite. Zatim smesu nanesite na lice i ostavite da tako odstoji oko 15 minuta. Na kraju skinite masku i dobro isperite lice vodom.

BON kafu možete pronaći na sledećim prodajnim mestima:

Md produkt – prodavnice ( Čačak i Ivanjica ), Bolero – diskont ( Čačak, Ivanjica, Guča, Gornji Milanovac, Mrčajevci ), Proleter-Metalac ( Čačak i Gornji Milanovac ), Harizma pro team ( Čačak i Ivanjica ), Lavas  diskont pića, Cupara trade  diskont pića, Trgojug,  L&M, prodavnice Međaš na Keju, DA str,  Antis co plus, Dva jasena, Home shop, Haustor, prodavnica Luka, Trgovina Savković, prodavnica Brazil, diskont pića KIM G. Milanovac, Trgovina Zornić, Talija 99, Trgovina Stevović, maloprodajni objekti Makrobela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *