Upis u toku – Obrazovno-kreativni centar Prizma

Obrazovno-kreativni centar Prizma počinje sa popunjavanjem grupa iz matematike, fizike, hemije i srpskog jezika za srednju i osnovnu školu, kao i za elektrotehniku i C programski jezik za srednju školu. Ujedno, zakazujemo redovne termine za individualne časove iz svih navedenih predmeta.

Takođe, upisujemo učenike mlađih razreda za grupni rad sa učiteljima. Učenici će imati mogućnost da svakog dana rade sa našim učiteljima ono što im je za taj dan potrebno. Mogu dolaziti svaki dan po 2 sata ili tri puta nedeljno.

Za sve predmete i sve razrede moguće je odabrati grupu na jednoj od dve lokacije, Kralja Petra I 38 i Svetozara Markovića 33.

Broj dece u grupi je ograničen, pa nam se javite na vreme, kako bi odabrali najbolji termin u skladu sa potrebama deteta.

Svi učenici, koji kod nas pohađaju više od jednog predmeta, ostvaruju pravo na popust. Takođe, ako iz jedne porodice imamo više dece, obračunavamo popuste.

Upis vršimo u našim prostorijama u Kralja Petra I 38 svakog radnog dana od 18 do 20 sati, kao i na telefon 065/931-00-11.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *