Kreativna jazbina

Logo KREATIVNE JAZBINE u svom okruženju

RADIONICE Kreativna jazbina( šareni svet mašte i inspiracije)

Rad sa decom u radionicama koncipiran je kao jedna velika zabavna pustolovina kako za decu tako i za slikarku. Polaznici u sklopu radionica istražuju prvo svoju likovnost i kreativnost a onda se polako upoznaju sa najrazličitijim materjalima i tehnikama rada, oni slobodno i nesmetano eksperimentišu i  istražuju medije kojim mogu najbolje da se igraju a onda i izvedu mala umetnička dela. Kreativci uče I razmišljaju ali I verbalno brane svoje koncepte I razmišljanja na zadatu temu. Sama radionica nije namenjena samo talentovanima već svima koji vole i uživaju u umetnosti, u njoj se sreću i okupljaju ljudi dobrih vibracija I pozitivne energije svih doba i uzrasta. To je mesto fuzija ideja i energija, stecište inspiracije i osmeha. Polaznici na zabavan način kroz konstruktivni crtež uče i modifikuju svoj crtež, igraju se bojama, razmišljaju o reciklaži, redizajnu, dizajnu, animiraju svoje crteže, smišljaju male stripove.

Radionica sarađuje sa vrtićima, institucijam kulture, galerijama i muzejima tako polaznici stiču osnovna znanja o galeriskim pravilima ponašanja, deca bivaju podstaknuta na stalnu intelektualnu nadgradnju i usavršavanje.

Radovi polaznika radionica.

Kordinator likovnih radionica ima i virtualne časove koje svako ko ima internet može posetiti i od kuće. Naime, jednom sedmično na You Tube kanalu Ivane Knežević pojavi se bar po jedan tutorijal sa kratkim opisom i lakim instrukcijama kako bi se naši najmlađi ali i odrasli kreativci zabavili i napravili neki interesantan rad i kreativno ispunili svoje vreme. Pratite i istražujte sa slikarkom ali i očekujte neke nove aktivnosti KREATIVNE JAZBINE jer sem likovnih radionica u pripremi su još neki projekti… Pratite nas na Instagram-u https://www.instagram.com/umetnine/ Facebook-u https://www.facebook.com/KreativnaJazbinaSIVAK i You Tube kanalu https://www.youtube.com/watch?v=DHGqWHjnbNw&ab_channel=IvanaKnezevic

Jedan čas sa YOU TUBA